Här har jag samlat en del av de berättelser, bilder och filmer jag har gjort för några av världens största mediahus.

The photographer who wants to fight poaching – with your fingernails.

Fotografen som vill bekämpa tjuvjakt – med dina naglar.

 

En video jag var med och gjorde med det norska landslaget på Dam-VM i Frankrike sommaren 2019.

Radiodokumentär: “Haidar Gräver Guld I USA” – om en Husbygrabb som provar proffslyckan i LA Galaxy.

Ungdomsroman: “När Allt Står På Spel”

Efter ett mål på straff i sin allsvenska debut för Svea United ligger världen för 17-årige Malik Mannehs fötter men utanför planen är livet inte lika lätt. Med en sjuk mamma, ett berg av räkningar och utan ett riktigt A-lagskontrakt behöver mittfältstalangen snabbt få tag på pengar för att de inte ska bli vräkta.

Och när Abbe, som tidigare bodde i samma port, dyker upp och erbjuder tusentals kronor för att Malik ska missa en straff i en viktig match är lösningen i sikte.

Men är han verkligen beredd att riskera sin lovande karriär? Kan han ta emot en muta för att fixa en match? Finns det ingen annan utväg? Vad ska Malik göra när allt står på spel?

 

A Parish Far From Home

Hösten 2011 lanserades min första bok, “A Parish Far From Home”, om hur Gaelisk fotboll förde irländare i Sverige tätare samman.

Så här långt har PR kampanjen inneburit framträdanden i TV och riks- samt lokalradio,såväl som artiklar i större tidningar som the Irish Independent, the Irish Mirror och
the Evening Herald.

En speciell ansträngning gjordes för att nå ut till icke-traditionellamarknader, som bloggar och aktiva användare av social media – dessa ansträngningarhar hittills visat sig vara mycket lyckade.

Boken har blivit nominerad för två av de mest ansedda utmärkelserna inom den irländska förlagsbranschen – Sports Book of the Year, av the Irish Book Awards och William Hill Sports Book of the Year.

 

 

 

Omslaget till den första upplagan av ‘Totally Stockholm’

Totally Stockholm

I november lanserades den första engelsk-språkiga tidningen, ‘Totally Stockholm’, för vilken jag är en stolt redaktör.

Gratistidningen Totally Stockholm ägs av HKM Media och ären systerpublikation till ‘Totally Dublin’, som nu har getts ut i den irländska huvudstaden i 87 månader på rad.

Det är ett stilfullt magasin som tar upp det bästa av vad den svenska huvudstadens har att erbjuda, med några av de bästa skribenterna vi har och fullständiga listor av vad som ärpå gång.

Nästa steg blir att utveckla magasinets sociala media-närvaro och göra Totally Stockholm till en levande tidskrift som andas Stockholms-liv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.