Kommunikation är båda konst och hantverk

Philip O'Connor

Alla som har sett Philip O’Connor uppträda inom media uppskattar hans förmåga att presentera idéer klart och tydligt, så att alla förstår.

Vare sig det gäller försäljning och marknadsföring eller journalistik och kommunikation, så gör Philips positiva approach att folk börjar tänka och agera självständigt, för var och ens – och allas bästa. Detta gäller vare sig de arbetar för ett stort företag eller frivilligorganisationer.

Hans bakgrund i marknadsföring, journalistik, sport och samhällsarbete gör honom till den perfekta kandidaten för alla möjliga möten och events.

“Du är en inspiration!”
– Pat Kenny, programledare på Irlands största radioprogram , Dec 23 2012.

Med sin bok “A Parish Far From Home” har Philip blivit en inofficiell talesman, inte bara för den irländska gemenskapen utomlands men också för irländska företag som villexportera till nya marknader.

Som moderator är han väl påläst, hård men rättvis och föredrar obehagliga sanningaristället för spin. Han uppmuntrar publiken att inte bara vara allmänbildade men också attifrågasätta allt som sägs, så de kan fatta välgrundande beslut på egen hand.

Med sin bakgrund är han lika hemma i rollen som moderator som konferencier – på engelska och svenska.

Philip är tillgänglig för evenemang i Sverige, Irland eller varsomhelst på jorden – förinformation om bokningar, kontakta oss. contact us.

 

Comments are closed.