Kartläggaren i den nya digitala världen

Documentally - aka Christian Payne

Engelsmannen Christian Payne är en av världens främsta experter inom sociala medier och nyheter.

Vi lever vanligtvis i ett tillstånd där vi bombarderas med mycket information. I denna ständigt föränderliga nya medievärld finns det alltid mer än vi kan hantera. Jag kan hjälpa dig att navigera denna nya värld, förklara vad sociala medier är, vilka verktyg som finns och hur du kan använda dem för att samarbeta med din målgrupp och publik.

Sociala medier utvecklas såpass snabbt att Christians presentationer kan se väldigt olika ut bara på några dagar. Det kommer hela tiden nya arbetsmetoder, tankesätt och teknologi att ta hänsyn till – och Christian är mannen som kan leda dig igenom det.

Christian är eftertraktad över hela världen och har föreläst i Sverige för några av landets största mediabolag. Han kan hjälpa dig hitta rätt verktyg och rätt kanal för att berätta storyn om dig och ditt varumärke på ett snabbt, enkelt och prisvärt sätt.

Eblana är stolt över att kunna förmedla Christian som talare i Norden – vill ni höra vad han har att säga? Mejla philip (at) eblana.se eller ring på +46707217715.

 

 

Comments are closed.