En bra talare gör ett bra event.

En fantastisk talare gör det oförglömligt.

Nick Leeson pratar på ett event i Stockholm.

Det finns många i branschen som lägger upp en bild på Tony Blair* och konstaterar att de är bäst på allt inom talarbranschen.

Det gör inte Eblana.

Istället förmedlar vi spännande talare som har imponerat på oss på olika sätt, som vi känner personligen och har en bra relation med.

Som Rogue Tradern Nick Leeson, vars berättelse om hur han lyckades föra en hel bank i konkurs, satt i fängelse och fick cancer tål att höras om och om igen.

Christian Payne

Eller som Christian Payne, engelsmannen som beskriver sig själv som en “social teknologist” och vars presentation kan skilja sig avsevärt på några timmar – så fort utvecklas sociala medier.

Eller varför inte Pelle Blohm, banbrytande fotbollsspelare och expert, som istället för att bli proffs i England eller Frankrike tog vägen österut – till Kina.

Pelle är numera skribent och TV-expert för C More, och han skriver och föreläser om allt från sin karriär som fotbollsproffs till konst och kultur.

Pelle Blohm

En ensamvarg uppvuxen i en tuff lagsport, han berättar hur man kan göra olikheterna mellan människor till en styrka istället för en svaghet, och hur man bevarar jag-et i laget så att ens egna ambitioner stämmer med gruppens. Viktigast av allt är att se till inte bara det man gör utan människan som helhet om man vill uppnå framgång i livet.

För att knyta ihop allt detta har vi Philip O’Connor som konferencier – nyfiken, kunnig och avslappnad, han får talarna att prata öppet om berättelser alla vill höra.

Klick på länkarna för att veta mer, eller så kan du ladda ned broschyren (‘n så länge på engelska!).

*Om ni verkligen vill ha Tony Blair så går det nog att fixa ändå.

Comments are closed.