Vi lever i en visuell värld.

När det gäller att få din produkt, service eller organisation att skilja sig från mängden, så är still eller rörliga bilder absolut nödvändiga för att ange rätt ton och för att förmedla ditt budskap.

Efter den ekonomiska krisen år 2002 så var det PR och marknadsföring man skar ned på först, så jag började producera mina egna, interna clips åt min dåvarande arbetsgivare.

Då digital teknologi blev billigare och bättre med tiden, gick jag över till stillbildsfoto och TVproduktion, år 2010.

Sedan dess har jag producerat rörliga bilder åt en av världens största nyhetsbyråer,företagsfilmer åt allt från börsnoterade bolag till välgörenhetsorganisationer, och har haft stillbilder publicerade av världens största nyhetsbyrå och i några av Irlands mest välkändatidningar.

Jag har också ett nätverk av mycket erfarna still- och videofotografer samt kreativaredaktörer, alla med erkända meriter och en unik förmåga att uttrycka exakt vad det är du vill beskriva.

Ta ett första steg emot att föreviga dig själv, ditt företag eller kanske till och med dinsportklubb, genom att skicka en epost till philip@eblana.se.

Philip har tidigare producerat och/eller förekommit i program och filmer för Reuters nyhetsbyrå, ITN, RTE, Svenska Institutet, Bord Bia (the Irish Food Board) och Tourism Ireland, bland andra.

 

 

Comments are closed.