Det senaste som händer i vår värld.

I omklädningsrummet på nya Friends Arena

Har precis uppdaterat sidan om föreläsarna – spännande att kunna förmedla olika talare som är så oerhört intressanta. Se till att boka nu om du vill slippa Trött-Nisse och hans sega sifferbingo på kickoffen.

Vissa berättelser tröttnar jag aldrig på och Nick Leesons är ju en av dem. Jag kom in kontakt med honom först för kanske fem år sedan där jag anordnade ett event på Berns i Stockholm – det var fullsmockad i salen när han berättade sagan om hur ett förhållandevis enkelt misstag ledde till förluster av över en miljard dollar.

Spännande också att ha med Pelle Blohm och Christian Payne i år. Förutom att vara en fantastisk skribent och fotbollsexpert, Pelle är en av mina bästa vänner i Sverige, och den livsresan han har gjort från Örebros utkanter till Kina, Norge och åter till Sverige är en berättelse om att våga.

Christian åt jag lunch med i förra veckan nere i Hötorgshallen här i Stockholm – jag tycker att jag själv är produktiv men han är helt i en klass för sig. Gillar hur han kan ändra en hel presentation på två röda, bara han kommer på något nytt som måste bara in.

Han var här och pratade med en av de stora mediakoncernerna i Sverige förra veckan – jag tror han kommer att vistas en hel del i Sverige det närmaste året.

Till sist – på ett tips från Christian fixade jag en film nyligen och la ut den på Newsflare, och blev otroligt glad när den såldes mer eller mindre direkt.

Intressant tjänst – jag tror det kommer att bli stort bland Sveriges landsortstidningarna nu när de väl vill ha mer och mer content till hemsidorna.

That’s it for now.

Phil

Comments are closed.