Det är inte alla förunnat att få skapa det perfekta jobbet åt sig, men efter tio år i Sverige, fick jag den chansen.

Efter att ha byggt upp ett brett och varierat kontaktnät inom mediavärlden, finans– och evenemangssektorn, så ville jag pröva något nytt.

Jag ville kombinera mitt brinnande intresse för kommunikation med ett praktiskt,konkret tillvägagångssätt – täcka hela spektret, från sociala medier till traditionellföretagsgästfrihet, från golfklassiker till produktlanseringar inom multimedia och från journalistik till grafisk design.

När jag startade Eblana fick jag den chansen. Sedan det företaget uppstod har ingen dag varit den andra lik. Och jag tänker fortsätta på det viset.

Rättfram journalistik och webdesign har fått lämna plats åt TV produktion, PR ochstrategier kring sociala medier. Böcker har skrivits, filmer har gjorts och produkter blivitlanserade. Jag har haft turen att ha fått suttit på första parkett under några av de största sport-, politiska och företagsevenemangen – och fått intervjua deltagarna efteråt.

Under vägen hit har jag haft förmånen att ha fått jobba med fantastiska människor för attproducera innovativa och kreativa lösningar för framåttänkande kunder. Varje dag för med sig en ny utmaning, nya kunder och nya sätt att se på världen runtom oss.

Och det är vad jag kallar ett perfekt jobb för mig.

Philip O’Connor, Managing Director, Eblana Communications

Comments are closed.